Φανοποιείο - Βαφείο

img
Φανοποιείο

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φανοποιείας:
Καλύμπρα σε περίπτωση τρακαρίσματος. 
Kολλήσεις με αργκόν και ηλεκτρόποντα. 
Σπότερ για επισκευή μερών αυτοκινήτου χωρίς ξεμοντάρισμα εσωτερικών επενδύσεων. 

img
Βαφείο

Μετά την εξέταση του οχήματος ο υπεύθυνος βαφής μας θα σας ενημερώσει εάν το όχημά σας πρέπει να βαφεί ολικώς ή μερικώς. Εάν κριθεί απαραίτητο και βαφτούν μόνο μεμονωμένα τμήματα του οχήματός σας μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 50% από το κόστος επισκευής.

Διαθέτουμε φούρνο βαφής με απορρυπαντική μονάδα, για όσο το δυνατόν μικρότερη απόρριψη ρύπων στο περιβάλλον. Τα χρώματα με τα οποία βάφουμε είναι αρίστης ποιότητας, οικολογικά και υδατοδιάλυτα, της εταιρείας STADOX.

img
Γυάλισμα - Κέρωμα

  Πλύσιμο και απομάκρυνση ξένων σωμάτων
  Τρίψιμο με χοντρή αλοιφή (χρήση αλοιφαδόρου)
  Τρίψιμο με μεσαία αλοιφή
  Τρίψιμο με ψιλή αλοιφή
  Κέρωμα

Με το γυάλισμα και το κέρωμα του οχήματός σας, απομακρύνονται επίσης και

 

img
Eπισκευές - Μικροεπισκευές

Ελάτε τώρα στην Auto Rouselis να σας τις επιδιορθώσουμε, με τα καλύτερα υλικά και με τις γνώσεις του άριστα καταρτισμένου προσωπικού μας και εξοικονομήστε τα χρήματά σας.


  Γρατζουνιές πάσης φύσεως (από κλειδιά, τοίχους, κολωνάκια, κάδους κλπ)

 

img
Αποζημιώσεις από Ασφαλιστικές εταιρείες

Τρακάρατε χωρίς να φταίτε;
Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ένα ή δύο μήνες… ίσως και παραπάνω για να πάρετε τα χρήματά σας από την ασφαλιστική εταιρεία. Απλώς, κάντε στο κατάστημά μας μία εξουσιοδότηση και αναλαμβάνουμε εμείς την περιπέτεια πληρωμής!

Επιπλέον σε περίπτωση επισκευής και αποζημίωσής σας από την ασφαλιστική εταιρία, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών χωρίς την παραμικρή σας ανάμιξη ή την επιβάρυνσή σας.

 

 

Επιλέγεται προσωπικά το είδος του ανταλλακτικού (γνήσιο,  ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένο) που θέλετε να περάσουμε στο αυτοκίνητό σας.
Έτσι έχετε την δυνατότητα να μειώσετε το κόστος επισκευής σας.


Φτιάχνουμε τα χρώματά μας με μηχανή χρώματος, για καλύτερη απόδοση του αρχικού χρώματος του οχήματός σας. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, η απόκλιση από το εργοστασιακό χρώμα είναι τόσο μηδαμινή που ούτε καν φαίνεται ακόμα και εάν χρειαστεί να βάψετε ένα μόνο κομμάτι του οχήματός σας.

Προσοχή!! Η βαφή ενός οχήματος δεν είναι απλή ή εύκολη διαδικασία, σε περίπτωση που δεν γίνει σωστά και από επαγγελματικά χέρια, τ’ αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικά και επικίνδυνα καθώς προκαλείτε σκουριά και εκτεταμένη ζημιά στο όχημά σας.μικρογρατζουνιές, οπότε είστε διπλά επωφελημένοι.ς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ! Όντας σίγουροι για το ποιοτικό αποτέλεσμα που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαπιστώσετε από κοντά και εντελώς δωρεάν μια επίδειξη γυαλίσματος/ κερώματος στο όχημά σας
Αμυχές
Λακουβάκια (μικρά, που προκαλούνται από πετραδάκια κλπ.)
Γδαρσίματα από τοίχους στους προφυλακτήρες
Ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση φαναριών
Πιτσιλιές από μπογιές, χρώματα κλπ
Επισκευές ή κολλήσεις πλαστικών μερών των οχημάτων σας (ψυγεία, προφυλακτήρες, μάσκες)


 
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεστε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες. Επιλέγεται προσωπικά το είδος του ανταλλακτικού (γνήσιο,  ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένο) που θέλετε να περάσουμε στο αυτοκίνητό σας.
Έτσι έχετε την δυνατότητα να μειώσετε το κόστος επισκευής σας.

εταιρία, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών χωρίς την παραμικρή σας ανάμιξη ή την επιβάρυνσή σας. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεστε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες.

.

Είπαν για μας

Είστε πολύ συνεπείς επαγγελματίες και πολύ καλοί τεχνίτες. Συνεχίστε την ίδια καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.
Ελένη Παπαβασιλείου

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την άψογη εξυπηρέτηση και την τέλεια επισκευή του αυτοκίνητου μου. Ευχαριστώ πολύ.Χρήστος Γεωργιάδης

Δυστυχώς έτυχε να με τρακάρουνε και το αυτοκίνητό μου φαινόταν διαλυμένο! Ευτυχώς εσείς το επισκευάσατε και έγινε καινούριο. Άψογη δουλειά σας ευχαριστήσω. Μπράβο σας!

Κώστας Περπερίδης