Λίγα λόγια για μας

img

Το συνεργείο TOYOTA – SUZUKI AutoRouselis είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητα για τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων νέας γενιάς.


Χρησιμοποιούνται δοκιμασμένα και άριστης ποιότητας ανταλλακτικά (ΓΝΗΣΙΑ ή επώνυμα AFTER MARKET) παρέχοντας εγγύηση, σωστή λειτουργία και προπαντός ασφάλεια του οχήματος.


Προτεραιότητά τους θέτουν την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία και την εξέλιξη σε νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την 35χρονη εμπειρία τους η οποία είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση .


img Εξειδικευμένο Service
img Ανταλλακτικά
img Φανοποιεία
img Βαφές
img Μικροεπισκευές

Η ομάδα μας

our team

Αντώνης Ρουσέλης

Υπεύθυνος Συνεργείου

our team

Σοφία Ρουσέλη

Γραμματειακή Υποστήριξη

our team

Κωνσταντίνος Ρουσέλης

Υπεύθυνος Φανοποιείου - Βαφείου

our team

Χρήστος Γεωργιάδης

Αρχημηχανικός

Γιατί εμάς

1

Χρηση διαγνωστικων και ειδικων εργαλειων.
Για παράδειγμα η διαδικασία ψεκασμού πλέον γίνεται ηλεκτρονικά, με σκοπό τη μείωση στην κατανάλωση, αλλά και τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων. Συνεπώς όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον ψεκασμό, για να αναλυθούν οι βλάβες απαιτείται σύγχρονος εξοπλισμός διάγνωσης κινητήρα. Πηγή: http://www.autotriti.gr/

2

Αυστηρά Πρότυπα των κατασκευαστών
Τα Πρότυπα Εκπομπών (Emission standards) είναι οι νομοθετικές απαιτήσεις που καθορίζουν ειδικά όρια ως προς την ποσότητα των ρύπων που μπορεί να εκλυθούν στο περιβάλλον. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 τίθενται σε εφαρμογή τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Εκπομπών, ή πρότυπα Euro (Ευρωπαϊκή Ταξινόμηση).

3

Γνήσια Ανταλλακτικά και Λιπαντικά

Ο μηχανικός που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου σας, μπορεί να κρίνει τι ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.